Co se děje...

08.12.2013 12:43

Zdravím, 

po dlouhé době zase píšu malé shrnutí toho, co se stalo, co se děje a co se teprve stane. Takže jdeme na to!

Hned zkraje musím oznámit, že kampaň Tváří v tvář Smrti je konečně dostupná k volnému stažení. Odkaz na ni naleznete v sekci Might and Magic: Heroes VI.

Teď vás asi zajímá, na čem momentálně pracuji. Rád bych řekl, že to je nová povídka, bohužel tomu tak ale není. Ale moc bych chtěl napsat něco do Vánoc, ale netuším, jestli to budu časově stíhat. No uvidím... 

ALE!!! aktuálně přeci jen na něčem dělám. A tím dílem je... FILM. Ano. Momentálně pracuji na studenstkém filmu spolu s ještě několika lidmi a doufám, že se to povede. Až bude hotov, můžete se těšit na odkaz na youtube. A jen pro informaci... ještě tento rok bude dokončen!

No a nakonec ještě zmínka k věcem, co se teprve stanou. Během příštího roku budu pracovat ještě na jednom filmečku, který se poté bude promítat na studentském filmovém festivalu. A to hlavní je, že scénář k němu jsem si napsal já sám... takže můžete čekat něco ve stylu mých povídek. Samozřejmě bych také rád psal nové povídky - rozhodně tedy víc než tento rok (ehn... za celý rok 2013 jsem napsal jen JEDNU!!!), tak doufám, že na to už nebudu kašlat jak doteď. 

To bude pro dnešek nejspíš všechno. Mějte se zatím hezky a užijte si Vánoční svátky ;-)

TondaFS