Fish Fillets 2

14.12.2008 18:47

Mnou vytvořené mise a kampaně do logické hry Fish Fillets 2. Pokud najdete v jakékoli misi či kampani nějakou chybu, překlep apod. tak mi to napište do komentářů. Do titulku napište název kampaně nebo mise. Pokud se jedná o kampaň uveďte i v jaké misi se se chyba nachází.

 

 KAMPANĚ

 

 POSEL SMRTI   

 

Stáhujte zde

 

13.2.2009 - Vložena nová verze DEMA kampaně Posel Smrti. Obsahuje 6 nových místností.

19.2.2009 - Byly upraveny dvě místnosti v kampani Posel Smrti. Konkrétně: Zpět do Fishwagenu a M-352-XP.

29.3.2009 - Nová verze DEMA kampaně Posel Smrti. Obsahuje 6 nových místností a byla upravena mapa výběru místností z nichž byly některé lehce upraveny (žádné zásadní změny, jen oprava dialogů apod.)

3.7.2009- Přidáno 5 nových místností. OMLOUVÁM SE, ALE MÍSTNOST VZOREK DNA JE ZATÍM BEZ DIALOGŮ A CÍLEM K JEJÍMU VYŘEŠENÍ JE DOSTAT ZKUMAVKU S DNA VEN Z MÍSTNOSTÍ!!!

22.8.2009 - Kampaň Posel Smrti je hotova!

 

 

MÍSTNOSTI

 

dEAD ZONE

Stahujte zde

Jednoduchá místnost, kterou jsem chtěl použít ve své kampani, ale byla vyřazena, protože byla moc lehká (a do kampaně se nehodila).

 

 

 

Návod na spuštění:

1.Nejdříve si stáhněte soubor z uvedené stránky.

2. Stažený soubor přesuňte do složky Downloadedpackets ve složce Custom ve složce se hrou.

3. Po dalším spuštění hry klikněte v menu na Vlastní obsah, vyberte si místnost nebo kampaň a hrajte. 

4. A mimochodem, pokud nemáte zapnuté titulky ve hře, tak si je zapněte, jinak si nepřečtete, co ty ryby říkají, popř. co máte za úkol v místnosti udělat!

5.Doporučuji mít stažený editor. Pokud jej nemáte, můžete si jej stáhnout z webových stránek hry : www.fish-fillets.com.